Nye og trendy ure til bevidste kvinder

Armbåndsure til kvinder er ikke kun et redskab der hjælper med at holde øje med tiden. Dameure er en vigtig accessory der understreger din personlighed og er et klart statement. Om du er til kendte brands som Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Citizen eller du søger efter en bestemt stil eller udtryk, så er der nøjagtig hvad du leder efter på CPH*JS. Her finder du netbutikkernes kvalitetsure i alle prisklasser, dyre som billigere, og i former og farver der taler til dig.

Viser 1–24 af 39 resultater

DKK1.499,00

Ure til kvinder fortæller en personlig historie

Det er så vigtigt at vælge et ur, der udtrykker din personlighed, passer ind i din livsstil og vigtigst af alt, er fremstillet omhyggeligt og holder i mange år. Dit ur er mere end bare en tidsmåler - det er et udtryk for din personlige stil.

Siden det første ur så dagens lys 1880’erne, har det været mere end blot en nem og bekvem måde at holde øje med tiden på. Det har været et fantastisk mode-statement, og mere end nogensinde er dameuret et vigtigt tilbehør i enhver kvindes garderobe.

Det rigtige dameur kan sige meget om personen og kan sammen med det rigtige tøj og andre accessories fremhæve den personlige stil. Derfor går ure aldrig af mode, selvom det er nemt at tjekke klokken på sin smartphone.

Det rigtige valg af dameur

Med det store udvalg af dameure der er på markedet, kan det være en overvældende opgave at vælge den rigtige model. Trenden ændrer sig konstant og i år er ingen undtagelse. Ur-trenden kan være det minimalistiske design der matcher den moderne livsstil med trendy store og klare urskiver, og subtile remme.

På CPH*JS har vi samlet et kæmpe udvalg at de nyeste ure, så du nemt kan få et overblik og finde netop det ur, som passer til din stil og person. Du kan finde dameure til stort set alle priser, så uanset dit budget kan du finde et dameur der matcher dine behov og din stil.