Viser 1–24 af 28 resultater

Armbånd er et stilfuldt, tidløst og elegant smykke, som flere og flere mænd bruger. Det kan fuldende et bestemt outfit, eller det kan bruges som en del af et personligt image.

Som følge af populariteten omkring smykket finder du et stort udvalg af armbånd til mænd, som varierer til stil, designs og materialer.

Hos CPH*JS finder du de mest moderne armbånd til mænd i bedste materialer. Du kan vælge smykket til dig selv, eller du kan finde den perfekte gave til manden, du holder af.

Armbånd til mænd

Armbånd “White Beach”

DKK125,00

Armbånd til mænd

Armbånd i Læder / Stål

DKK199,00

Armbånd til mænd

Armbånd i stål til mænd

DKK139,00

Armbånd til mænd

Armbånd i stål til mænd

DKK139,00

Armbånd til mænd

Armbånd i stål til mænd

DKK139,00

Armbånd til mænd

Armbånd i stål til mænd

DKK139,00

Armbånd til mænd

Bullish stålarmbånd 8mm

DKK295,00

Armbånd til mænd

Læderarmbånd

DKK59,00

Armbånd til mænd

Læderarmbånd

DKK59,00

Armbånd til mænd

Læderarmbånd

DKK59,00

Armbånd til mænd

Læderarmbånd “Niko”

DKK95,00

Armbånd til mænd

Læderarmbånd – 2 farvet

DKK79,00

Armbånd til mænd

Læderarmbånd – 2 farvet

DKK79,00

Armbånd til mænd

Ny mode armbånd.

DKK95,00

Armbånd til mænd

Ox golden stålarmbånd IP

DKK325,00

Armbånd til mænd

Rustfrit stål 22 cm

DKK265,00

Herre armbånd til enhver mand

Det bedste smykke er dét, som komplimenterer din personlighed og din stil. Mens nogle mænd er til dominerende smykker, foretrækker andre et mere afdæmpet look. Når du vælger herrearmbånd fra nogle af de bedste smykkebrands på markedet, kan du være sikker på at kunne vælge den perfekte model, som passer til dig.Stål, bomuldsnor og læder er de mest gennemgående materialer, som bruges til armbånd til mænd. Mange mænd holder af læder som følge af dets naturlige look, behagelige overflade og mange anvendelsesmuligheder. Læderarmbånd kan bruges til både hverdag og fest, og de findes i mange forskellige udgaver.Ønsker du et rustikt læderbånd, kan du vælge modeller med et vedhæng, og vil du have et mere neutralt look, kan du vælge udgaver uden detaljer.

Skab dit image

Armbånd til mænd er et personligt smykke, som hos mange mænd er en del af et image. Smykket kan bruges til både jeans og til jakkesæt, og det kan fuldende dit look, når du vælger en model, der matcher din smag.Til dig, der går op i mode og stil, kan armbånd, der skal bindes om håndleddet 2-3 gange, være det helt rette valg. Det skaber et råt og karakterfuldt look, når armbåndet er synligt og dominerende. Det er en fordel at vælge armbånd i kraftigt bomuldsnor eller læder, når du vælger en bred model. Det skal være behageligt for dig at bære dit smykke om håndleddet, og du skal kunne være fri for gener, så du har fuld bevægelsesfrihed.Er du til et smalt armbånd, der skal være tidløst og stilrent designet, kan udgaverne i stål være de rette valg for dig. Stål skaber et lyst og maskulint udtryk, som kan komplimentere enhver mand uanset alder.

Find det perfekte herre armbånd til dig selv eller som gave

Det er en fordel at vælge armbånd til mænd fra et stort udvalg af kvalitetsmodeller. På den måde får du det bedste sammenligningsgrundlag, så du kan udpege det rette smykke til dig selv, eller en mand du holder af.Hos CHP*JS kan du vælge armbånd til mænd i mange forskellige udgaver og designs. Når du skal finde den helt rette model til dig selv eller som gave, skal du overveje følgende:
  • Hvor mange gange skal båndet bindes om håndleddet?
  • Hvilket materiale ønsker du?
  • Klassisk lås eller lås med vedhæng?
  • Pris?
Den store fordel ved at vælge modeller i bomuldssnor er, at du kan vælge imellem mange forskellige farver. De findes i klassiske farver såsom sort og grå, og du kan finde dem i de mere kreative designs med blå eller bordeaux rødt bånd.Skal du bruge smykket til en gave, kan du vælge læder som primære materiale. Dette er et klassiske, stilfuldt og tidløst naturmateriale, som kan passe til enhver mand uanset personlighed og alder.Det kan skabe et særligt look, når du vælger et armbånd til mænd med vedhæng. Det kan være et vedhæng, som er flettet ind i smykket, eller vedhænget kan fungere som lås.Det skaber en smagfuld kontrast til både læder og snor, når du vælger en model med vedhæng i sølv.

Armbånd til mænd i bedste kvalitet

Uanset om du vælger de klassiske modeller i stål, eller om du er til de moderne udgaver i læder eller bomuldsnor, kan du være sikker på at få maksimal glæde og anvendelsesværdi med dit smykke. Samtlige materialer er rustikke og slidstærke, så du kan bære dit smykke hver dag uden at skulle bekymre dig om dets holdbarhed.Det er ikke kun den høje kvalitet, som du kan få glæde af, når du vælger armbånd til mænd hos CHPJS.dk. Det er også de mange prisklasser, som gør det muligt for enhver kunde at vælge smykket til manden, kæresten, sig selv eller en fjerde person.Ønsker du et budgetvenligt armbånd, kan modeller i bomuldssnore være det rette valg. Skal du bruge smykket som en personlig gave til en fødselsdag eller en årsdag, kan du vælge de eksklusive modeller i læder.