Smarte og funktionelle ure til mænd

Her på CPH*JS finder du alle de kendte ur-brands og de nyeste designs indenfor mandeure. Du kan ligeledes finde herre armbåndsure i alle prisklasser. Billige som dyre. Som den førende shoppingportal for accessories går vi op i, at du skal kunne finde dit nye herreur uanset om du søger ud fra pris eller mærke. De klassiske brands som Omega, Tissot, Citizen, Seiko og Casio G-Shock er naturligvis blandt de mange urmærker på CPH*JS, så hvis du har forkærlighed for disse, er du ikke gået forgæves. Er du til danske armbåndsure, så finder du blandt andet Chris Copenhagen og Skagen ure.

Viser alle 23 resultater

Tilbud
Tilbud
Tilbud
DKK695,00 DKK417,00
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
DKK1.398,00 DKK839,00
Tilbud
Tilbud
DKK998,00 DKK599,00
Tilbud
DKK895,00 DKK537,00
Tilbud
DKK1.398,00 DKK839,00
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Armbåndsuret til manden viser mere end tiden

Sæt standarden, stilen og symbolikken med dit nye armbåndsur! Tiden hvor et ur var en rund skive med et par visere på, er for længst overstået. Og godt for det. Det samme er heldigvis den epoke, hvor en mand blot havde et ur. Et ur der måske passede til arbejdsbrug men ikke til festen, fritiden eller frilufts- og sportslivet. Heldigvis!

Mens uret viser dig tiden, viser du din stil og hvem du er, gennem dit valg af ure. Det rå og maskuline. Det elegante og stilfulde. Det praktiske og robuste. Der er et ur til manden til enhver situation, livsstil og personlige udtryk.

Vi kan naturligvis ikke vælge for dig, men vi kan give dig valgmulighederne.

Kvartsur eller mekanisk ur?

De fleste ure til mænd på CPH*JS er kvartsure (quartz) men du finder også mekaniske ure og mekaniske automatiske ure. Ure med kvarts urværk drives af et batteri hvorimod mekaniske ure drives af en fjeder der er spændt. Forskellen på mekaniske og mekaniske automatiske ure er, at de mekaniske skal trækkes op hver dag, hvor de automatiske trækkes op af en roter, som drejer ved bevægelse.

Det er en smagssag hvad man foretrækker, men moderne ure er kvartsure og skal være mere nøjagtige.

Analog ur eller digitale ure

Om du skal vælge et analogt ur eller et digitalt ur er også en smagssag. Forskellen er at det digitale ur har en skærm, hvor tiden vises som cifre. I dag har digitale ure som regel en masse forskellige funktioner udover blot at vise tiden. Du vil finde digitale ure med stopur, pulsmåler, kompas og fx GPS, og mange kendes også som sportsure.

Analoge ure har visere. En lille viser der viser timetallet og en større viser der viser minutterne. Nogle analoge ure har også en sekundviser. Mange analoge ure kan med andre visere også bruges som stopur, alarm og vise månefaser mv.

Kronograf (chronograph) og kronometer (chronometre), hvad er hvad?

Krono-hvad-for-noget? Sku’ du forveksle de to ords betydning, så er her forklaringen på forskellen mellem en kronograf og et kronometer.

En kronograf er i realiteten et stopur, og når du ser et armbåndsur omtalt som chronograph er det et armbåndsur med indbygget stop ur. Du finder stopursfunktionen både i mange kvartsure og i mekaniske ure. Mekaniske kronografer er som regel noget dyrere da urværket er mere kompliceret opbygget end quartz ure.

Et kronometer er noget helt andet, men stadig et ur. Det er et ur, der er blevet testet for sin præcision på et uafhængigt institut. Bliver uret godkendt bliver der udstedt et certifikat og der bliver indgraveret et certificeringsnummer i urværket.