Viser 1–24 af 11150 resultater

Hvis du er smykkeglad og længe har været på jagt efter det helt rigtigt smykke, så bør du læse med her. Her får du nemlig en guide til, hvordan du vælger det helt rigtige smykke – og hvad du skal gå efter. Du får et overblik over udbuddet, så du nemmere kan vælge det rette smykke for dig. Der er nemlig smykker til enhver smag.

Smykker til kvinder

“Argon” Læderarmbånd.

DKK95,00
Tilbud

Smykker til kvinder

“Arkani” Læderarmbånd.

DKK95,00

Smykker til kvinder

“Armbånd” Bomuld/læder.

DKK85,00

Halskæder til mænd

“Black coat” Halssmykke

DKK285,00

Halskæder til mænd

“Craig” Tags halssmykke

DKK275,00

Halskæder til mænd

“Cross steel” Halssmykke.

DKK285,00
Tilbud
DKK245,00 DKK120,00
Tilbud
DKK248,00 DKK50,00

Smykker til kvinder

“Flavio” Læderarmbånd.

DKK95,00

Halskæder til mænd

“Gemstone” herre halssmykke

DKK325,00

Ringe til mænd

“Hard” Tungstenring

DKK355,00

Ringe til mænd

“Kors” Mat stålring

DKK195,00

Smykker til kvinder

“Love” Fahionarmbånd x 3

DKK195,00

Halskæder til mænd

“PromiX” halssmykke

DKK255,00

Smykker til både kvinder og mænd

Smykker kan bæres af både kvinder og mænd. Derfor finder du på denne side både feminine, rå, rustikke og simple smykker i store og små udgaver. Hvert et smykke bærer et helt særligt udtryk og design, der emmer af kvalitet og funktionalitet. Hvad end du skal give et smykke i gave eller forkæle dig selv, er der mange forskellige at vælge imellem.På denne side får du desuden et større overblik over udbuddet, så det er nemt og hurtigt for dig at afgrænse din søgning. Det gør det langt nemmere, så du slipper for at gennemse alle kategorier. Her finder du både øreringe, halskæder, ringe og armbånde.Spørgsmålet er bare, hvad du søger – og hvilke præferencer du har. Hvis du allerede har en solid smykkesamling, er du med garanti på jagt efter et, der kan supplere samlingen.

Materialer i alle afskygninger

Du kan købe smykker i samtlige materialer. Fælles for dem alle er, at kvaliteten er god. Hvis du for eksempel står og skal købe et armbånd til en god veninde, kan du både vælge imellem bløde materialer som læder og bomuld. Hvis du går efter et mere luksuriøst udtryk, kan du vælge imellem guld, hvidguld, sølv eller måske stål. Valget afhænger selvfølgelig af, hvad hun er til. Det behøver nødvendigvis være det dyreste og mest eksklusive armbånd, der er den perfekte gave. De mindre smykker kan også udtrykke noget fint og unikt. Derudover kan du vælge et smykke, der har en speciel sten eller en række fine perler. De mindre detaljer og flotte nuancer er med til at skabe helhedsindtrykket og give et dyrebart udtryk.Generelt er der mange gode fordele i at forære et smykke – både til mænd og kvinder. Det kan både være som fødselsdagsgaver, julegaver, bryllupsgaver eller en anden særlig begivenhed som for eksempel en studentergave. De mange anledninger giver dig netop mulighed for at vælge smykket med omhu, så gaven får den helt rette betydning alt afhængig af anledningen. Nedenfor kan du se nogle af de fordele, der er ved at forære et smykke fra CPH*JS:
 • Smykker er personlige – og kan ofte bære på en særlig betydning eller symbolik
 • Når du køber et smykke i gave, viser du, at du har tænkt på modtagerens smag og stil
 • Find et smykke i lige præcis det mærke, du eller din veninde er vild med
 • Få smykker til gode priser og høj kvalitet
 • Køb et smykke, der kan bruges til enhver anledning - og gør din veninde glad.

Find din egen smykkestil

Det kan være svært at finde det helt rette smykke, hvis du er i tvivl om, hvad du skal gå efter. Det er klart, at materialerne er meget sigende for et smykkes udtryk og kvalitet. Dog afhænger dit valg også af, hvilken stil du generelt bærer. Måske har du en større samling derhjemme, der udelukkede består af enten guld eller sølv. Modsat kan det også være, at du generelt er god til at kombinere dine smykker. Faktisk er der ingen grænser for, hvordan du kan kombinere dine smykker. Du kan sagtens købe både købe et sølvsmykke eller et i hvidguld og gå med dem samtidig.Uanset om du er mand eller kvinde, kan et smykke være med til at pifte et outfit op. Samtidig kan smykker som oftest også bære en historie, der netop har en helt særlig betydning for dig. At vælge det rette smykker handler derfor også om at understrege, hvem du er. Derfor bør du gå efter et, hvor du netop vælger dit helt eget udtryk.Hos CPH*JS finder du et bredt udbud af smykker, der alle har forskellige udtryk og priser, der er til at betale. Du kan både finde simple smykker, mere rustikke smykker eller smykker, der taler til en helt bestemt stil. At shoppe smykker kan sammenlignes med at shoppe tøj, selvom du måske sjældent shopper smykker. Faktisk er smykker mere sigende, end vi lige tro. Læs, hvad du kan gå efter nedenfor.
 • Find et smykke der passer til din hudfarve – sølv til lys hud giver et koldere udtryk, guld til lys hud giver et varmere udtryk
 • Kombiner kontraster – vælg for eksempel guldøreringe med blå topas til lyst hår
 • Miks dine smykker – du kan sagtens bruge guld og sølvsmykker sammen
 • Enkelte armbånd er fine til dig, der har et spinkelt håndled
 • Find en fin halskæde, der kan fremhæve dit outfit
 • Er du en mand, kan du sagtens finde et stilfuldt armbånd, der kan fuldende dit look.

Smykker til mænd

Gennem tiden har smykker haft den betydning for mænd, at de bærer en vis maskulinitet og styrke, hvis vi kigger tilbage i historien. Dog har smykkemode for mænd med tiden taget en drejning, og det har dermed kun været de færreste mænd, der har båret smykker – her har vielsesringen været det primære smykke.I dag er der dog flere og flere mænd, der bærer smykker, og faktisk er det gået hen og er blevet moderne med ringe, halskæder og armbånd. Derfor bør du vælge det smykke, der passer bedst til dig. Hos CPH*JS kan du både vælge imellem mange forskellige smykker.

Find smykker i forskellige mærker

CPH*JS tilbyder en række kendte mærker – herunder finder du blandt andet Susanne Friis Bjørner, Scrouples, Henrik Ørsnes, Aagård og Dolce & Gabbana. Der er mange mærker at vælge imellem, og ligeledes er smykkeudbuddet stort. Der er derfor rig mulighed for at finde dit næste yndlingssmykke, eller gaven til din kæreste, mand eller kone. Der er alt fra guldsmykker og sten til mere simple læderarmbånd og unikke halskæder. Lad dig inspirere af de mange trends, og shop løs allerede i dag hos CPH*JS.