Lækre solbriller til hende og ham

Se udvalget af solbriller til kvinder og mænd, og find dem der sætter en tyk streg under din personlighed! Eller tegner en elegant linje under din stil. Skal de være iøjnefaldende og skabe opmærksomhed eller diskrete og fremhæve dig? Du får alle valgmulighederne på CPH*JS, hvor de førende online solbrillebutikker er repræsenteret. Du finder de dyrere mærkevarer til en fornuftig pris og glimrende billigere solbriller, som både beskytter dine øjne mod solens UV-stråler og giver dig udstråling. Komono, Rayban, Tom Kristensen / Prego, Oakley og Jimmy Choo er blot nogle af mærkerne. Og MessyWeekend som er et af de nye danske skud på solbrillestammen.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Solbriller med stil og udstråling!

Selvom solbriller først og fremmest beskytter dine øjne, så er der ingen grund til at de skal være kedelige. De findes i alle former og farver, så de passer til enhver hovedform. Eksperterne siger at har du en rund hovedform skal du købe kantede briller. Har du en mere firkantet hovedfacon skal du købe runde solbriller - eller solbriller med rundere linjer. Vi siger at du skal finde solbriller der først og fremmest følger din pandelinje. Herefter kan du kigge på størrelse, form og farve.Vælg solbriller, der er behagelige og passende til hvor du skal bruge dem. Sørg for, at rammen ikke er for stram, men i stedet føles komfortabel uden at være løs. Du vil nødigt tabe dem fordi du bukker dig ned eller et tilfældigt vindstød river dem af.Selvfølgelig er design også vigtigt. Heldigvis er der mange muligheder for både kvalitet og lækkert design på markedet. Du behøver ikke at lede længe på CPH*JS for at finde et par, der ser cool ud og beskytter dine øjne. Er du usikker er det en god investering at købe et par solbriller i klassisk stil som fx Wayfarer eller Aviator. På den anden side kan du tilføje sjov og udtryk ved at vælge solbriller med spejlglas og stærkt farvet ramme.

Gå lyset i møde med uden at blive blændet!

Når solen skinner misser vi med øjnene og anstrenger os for at skåne os selv for de stærke stråler. Eller finder solbrillerne frem og slapper af igen. Sommeren er den store solbrillesæson, men det er faktisk ligeså vigtigt at du beskytter øjnene mod solens UV-stråler om vinteren. Ja, den er god nok!De ultraviolette stråler er der hele året rundt. De er nok mere intense i nogle perioder end andre, og specielt om sommeren. Varme og solrige forårsdage og skituren om vinteren udsætter dig også for UV-stråler. Du mærker dem ikke og du ser dem ikke, men ligesom de kan forårsage skader på huden, kan de også skade dine øjne. Du bør derfor ikke kun benytte solbriller om sommeren.Om vinteren hænger solen lavt og når du bevæger dig ud i trafikken, specielt som bilist, er det vigtigt at bruge solbriller, så du ikke bliver blændet, men har klart udsyn!

Solbriller der beskytter mod UV-stråler

UV-beskyttende solbriller værner dine øjne mod de kraftige ultraviolette stråler, som kan forårsage skader på hud, øjne mv. Du bør kigge efter solbriller, der giver 100% dækning og beskytter mod både UVA og UVB stråler. UVA-stråler kan i nogle tilfælde forårsage grå stær og beskadige nethinden, fordi de let trænger ind i dine øjne. UVB-stråler kan absorberes af din hornhinde, og er mere skadelige og kraftige end UVA-stråler. Den bedste og nemmeste måde at beskytte dig selv på er at købe solbriller, der giver dine øjne fuldstændig beskyttelse.

Polaroid eller polariserede solbriller

Polaroid solbriller er solbriller, der ophæver blændingen, refleksionen og lysets intensitet. At blive blændet af solen er som nævnt et af de største problemer når du fx kører bil, motorcykel osv. Uden at dykke ned i det videnskabelige i forhold til emnet, så er polariserede solbriller belagt med en usynlig kemisk belægning, der mindsker lysets intensitet og nedtoner skarpheden af solens stråler. Polaroid solbriller er ikke altid og nødvendigvis UV-beskyttende, mens det modsatte er tilfældet. Hvis du er nødt til at vælge mellem UV-beskyttende solbriller eller polariserede, så vælg de første! De giver stor værdi for det ekstra du skal give for dem.