Viser 1–24 af 10656 resultater

At finde smykker, der enten passer dig eller en veninde, kan være forbundet med mange overvejelser. Smykker er ikke blot definitionen på symbolik og æstetik – smykker er faktisk også med til at definere, hvem du er. Derfor er smykker af flere årsager en kombination af noget personligt og unikt, som desuden ofte har en helt særlig betydning. Nedenfor kan du læse meget mere om smykker og blive guidet i, hvordan du skaber en fin smykkesamling.

Smykker til kvinder

“Argon” Læderarmbånd.

DKK95,00

Smykker til kvinder

“Arkani” Læderarmbånd.

DKK95,00

Smykker til kvinder

“Armbånd” Bomuld/læder.

DKK85,00

Smykker til kvinder

“Flavio” Læderarmbånd.

DKK95,00

Smykker til kvinder

“Love” Fahionarmbånd x 3

DKK195,00

Smykker til kvinder

“Sail” skull armbånd

DKK265,00
Tilbud
DKK5.781,00 DKK4.913,85
Tilbud
DKK5.781,00 DKK4.913,00

Smykker til kvinder

10mm stålarmbånd mix

DKK245,00
Tilbud
DKK4.495,00 DKK3.820,75
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Vælg imellem mange forskellige smykker til kvinder

Hos CPH*JS finder du et bredt udvalg af smykker til kvinder. Her kan du vælge imellem de obligatoriske som øreringe, halskæder, ringe og armbånd. Derudover har du også mulighed for at shoppe ure, hvis du netop er på jagt efter den slags. Sortimentet er bredt og ligeledes er smykkernes former, farver og materialer. Fælles hvor dem alle er, at de rammer en bred smag. Du kan desuden være sikker på, at smykkerne er i god kvalitet og kan bruges til enhver anledning. Så hvad end du har givet dig selv lov til lidt selvforkælelse eller er på jagt efter en gave, så er udbuddet målrettet lige præcis dig.De fleste kvinder har lige siden stenalderen brugt smykker, som de med omhu har valgt til og fra for dekoreringen og æstetikkens skyld. Smykker er noget, vi bærer, fordi de er med til at fuldende vores look. De kan nemlig enten skrue op eller ned for vores påklædningen, samtidig med at de skaber et fint og feminint udtryk. Derudover har smykker til kvinder altid været noget, der er blevet forbundet med symbolik og historie. Du kan sikkert selv relatere til, at der som udgangspunkt er bare ét smykke i samlingen, der har en helt særlig betydning for dig. Se fordele ved at købe smykker hos os nedenfor.
  • Vi har et bredt udvalg af unikke smykker
  • Find smykker i alle prisklasser, der er til at betale
  • Vælg imellem mange forskellige designs og mærker som Dyrberg-Kern, Nordahl og Michael Kors
  • Find de nyeste smykketrends, og vælg smykker i alle slags materialer og designs
  • Få inspiration til at finde din personlige stil.

Find din smykkestil

Hos CPH*JS har du netop mulighed for at vælge et unikt smykke, der kan supplere resten af din smykkesamling. Her finder du alt lige fra simple smykker til diskrete smykker til store og farverige smykker til kvinder. Du kan vælge iblandt mange forskellige materialer som blandt andet bomuld og læder, sølv, guld eller stål. Dit valg afhænger af, hvilken stil du ønsker at skabe – måske skal den være elegant, modig, afdæmpet eller rå?Du har desuden mulighed for at vælge imellem et bredt udvalg af tidens trends og tendenser, der særligt tager udgangspunkt i afdæmpede farver. Du kan også kaste dig ud i de mellemstore smykker i metal og med specielle sten, der gør udtrykket helt unikt. Her kan du for eksempel vælge imellem ædelstene og ferskvandsperler.Hvis du er i tvivl om, hvilket materiale du skal vælge dit smykke i, kan du tage udgangspunkt i din hudtone. Har du en varm hudtone, er guldsmykker det perfekte valg. Har du derimod en lys hudtone, kan sølvsmykker være flotte. Du kan også sagtens blande de to materialer, så du både bærer sølv– og guldsmykker. I tilfælde af du gerne vil vælge noget helt tredje, kan du også vælge rosaforgyldt eller sølvforgyldt. Lad dig inspirere af smykkernes materialer og designs, og giv dig selv lov til at turde at prøve kræfter med lidt forskellige sammensætninger.

Pift dit outfit op med smykker til kvinder

Smykker kan bruges til mange ting, og som nævnt kan de også bruges til komplimentere outfittet. Hvis du for eksempel køber smykket til en særlig lejlighed, kan du med fordel vælge et armbånd. Især armbånd kan gøre meget for, at et simpelt outfit får prikken over i’et ved at tilføje det sidste element. Hos CPH*JS kan du vælge imellem mange forskellige armbånd i forskellige materialer. Valget afhænger blot af, hvad du er til. Læs fordelene ved at vælge et armbånd hos CPH*JS nedenfor.
  • Vælg imellem tidsløse materialer, der stadig giver et unik look
  • Lad dig inspirere af det brede udvalg og skab din egen stil
  • Find armbånd til betalingsvenlige priser og få dem i høj kvalitet
  • Giv dit outfit prikken over i’et, og tilføj et armbånd
  • Et armbånd er perfekt til dig, der er minimalistisk, men stadig er glad for smykker.
Der er altså en hel del fordele forbundet med at vælge et armbånd til smykkesamlingen og det simple outfit. Inden du beslutter dig, skal du dog være opmærksom på, hvilken pasform du skal vælge. Skulle du være i tvivl, kan du altid besøge en guldsmed eller anden smykkeforretning og få dem til at måle dit håndled. På den måde har du i fremtiden styr på, hvilken størrelse armbånd du skal have, og du kan med god samvittighed gå hjem og shoppe videre hos CPH*JS.

Derfor skal du give smykker til kvinder i gave

Smykker til kvinder er geniale til gaver. De er perfekte til diverse vigtige anledninger, og så har de den fordel, at de er mere personlige end andre gaver. Er du for eksempel mand og skal købe et smykke til din kvinde, forventer hun sikkert, at du kender hende og hendes stil godt. En fordel er nemlig, hvis du er klar over, om hun er til det mere minimalistiske udtryk, eller om hun er glad for farver og vilde former. Smykker kan nemlig i sig selv være en kunst uden lige – ligesom det kan være en kunst at købe smykker til andre.Eftersom moden med tiden har ændret sig, er det ikke længere kun guld og sølv, der er de sikre valg. Du kan sagtens kaste dig ud i andre materialer og blande guld og sølv. Faktisk er rosaguld også en favorit hos mange kvinder, og du vil helt sikkert score point hos kæresten, hvis du kastede dig ud i den slags materiale. Som tidligere nævnt er der nemlig rig mulighed for at kombinere materialerne. Slå dig løs hos CPH*JS og lade dig inspirere af et unikt smykkeunivers, hvor hvert et smykke har sin egen værdi.