Viser 1–24 af 269 resultater

Ringe til mænd er det ideelle smykke, som skaber stil, image og karakter. I takt med den stigende popularitet udvides udvalget løbende, som gør det muligt for enhver mand uanset alder at finde den helt rette ring, der matcher hans personlighed.

Nogle mænd har deres ringe placeret på tommelfingeren og andre på lillefingeren eller pegefingeren. Placeringen af ringe er også med til at skabe stil.

Tilbud
Tilbud
DKK245,00 DKK120,00

Ringe til mænd

“Hard” Tungstenring

DKK355,00

Ringe til mænd

“Kors” Mat stålring

DKK195,00

Ringe til mænd

American biker ring

DKK225,00
Tilbud

Ringe til mænd

Best design ring i stål

DKK195,00 DKK80,00

Unikt og kreativt eller tidløst og stilrent design?

Smykker skal afspejle personlighed og skal give et indtryk af, hvem personen med smykket er. Når du skal vælge ringe til mænd, skal du både forholde dig til valg af materiale samt design. Materialet skal matche din stil, og designet skal udtrykke din personlighed.Der findes ringe til mænd i mange forskellige udgaver, så det er muligt for både den kreative og den stilrene mand at finde de helt rette smykker.De fleste ringe til mænd designes i sølv, der er et elegant og holdbart materiale. Med en sølvring kan du være sikker på, at dit smykke bevarer sit udtryk og sin elegance i masser af år frem.Det er vigtigt, at din ring er lavet i kvalitetsmateriale, så du ikke skal bekymre dig om at skåne den i det daglige.Det skal være muligt for dig at leve dit liv uden at bekymre dig om holdbarhed eller risiko for slitage på dine smykker.

Sådan vælger du den rette ring til dig selv eller som gave

Ringe adskiller sig fra mange andre smykker. Mens armbånd og halskæder kan dækkes til af tøj, vil en ring på fingeren altid være synlig. Derfor skal den passe perfekt til dig eller den mand, som du vil glæde med en personlig gave.Når du skal vælge den rette ring, skal du være opmærksom på følgende:
  • Størrelse (på hvilken finger skal ringen sidde?)
  • Stil (tidløs, rå, stilren eller klassisk?)
  • Materiale (sølv eller kombinerede materialer?)
Størrelsen på ringen skal passe til den finger, som ringen skal sidde på. Der kan være stilmæssige præferencer i forhold til, hvor ringen skal sidde. Det skaber et maskulint udtryk med en dominerende ring på tommelfingeren eller lillefingeren, som begge er iøjnefaldende placeringer.Stilen på ringen skal passe til personligheden.Der findes klassiske ringe med blanke overflader, og så findes der de karakterfulde ringe med ornamenteringer og mønstre.Du kan gøre ringen personlig og unik ved at vælge kombinerede materialer, der kan matche et bestemt image.

Design det maskuline image med ringe til mænd

Bærer du allerede smykker i form af armbånd eller halskæde, kan det være en god idé at vælge en ring, som matcher udtrykket. Det kan være i forhold til materialet eller designet på vedhængene.Mens halskæder og armbånd er klassiske smykker, er en ring et smykke, som skaber ekstra karakter.Du behøver ikke en kraftig eller dominerende ring for at designe det maskuline look. Det vigtigste er, at ringen passer til din stil og din personlighed. Selv med en smal og stilfuld ring kan du fuldende det rå look, som kan bruges til både hverdag og fest.For dig der går op i image, kan det få stor betydning, at du har forskellige ringe at vælge imellem, så du altid kan fuldende looket, uanset om du er på job, på vej til middag eller slapper af i fritiden.