Øreringe til kvinder        Øreringe til mænd

Øreringe til enhver smag

Står du netop og mangler øreringe? Øreringe er ofte med til at sætte prikken over i’et, når du skal pifte dit outfit op. De kan fås i mange forskellige varianter og designs, der kan give et unikt udtryk. Hos CPH*JS kan du få et bredt udvalg af forskellige smykker. Her er der rig mulighed for at finde et par, der falder i din smag. Nedenfor får du en guide til at vælge de helt rigtige øreringe for dig, så du kan supplere din smykkesamling.

Disse øreringe kan du vælge imellem

Du kan vælge øreringe i forskellige materialer og designs – heriblandt guld, sølv og rosaforgyldt. Dog kan det være svært at afgøre, hvilke der netop passer til dig og din stil. Først og fremmest kan du tage udgangspunkt i materialerne. På den måde kan du nemmere finde ud af, hvad du er til.

Ydermere kan du tage stilling til, hvor mange karat, du ønsker. Hvis du særligt er vild med guldmaterialer, kan du desuden vælge imellem hvidguld og rødguld. De giver et anderledes udtryk. Derudover kan du vælge øreringe i forgyldt sølv, der ligesom de andre materialer har en høj kvalitet. Vælger du forgyldt sølv, er øreringene som oftest i sølv og efterfølgende belagt med guld. Du kan også vælge rene sølvøreringe, hvis du er mere til sølv end guld. Hvert materiale kan noget helt specielt og giver mulighed for at pifte outfittet op på forskellige måder.

Hvis du ikke er så meget til de helt enkle smykker, kan du hos CPH*JS desuden vælge imellem perleøreringe eller ringe med sten. Generelt kan du vælge imellem store og små smykker, alt efter hvilke former du er til. En enkelt ørering kan også være unik og fin på samme tid. Du behøver nødvendigvis ikke at vælge den store ringe for at give outfittet kant. Du kan nemlig kaste dig ud i anderledes former, der nødvendigvis ikke er de helt runde eller aflange. Derudover er tendensen også, at du kan vælge blot at have en enkelt ørering siddende i det ene øre og en anden i det andet. Her er det især flot, hvis du gerne vil gå med de lidt større ringe.

Statement-øreringe

Statement-øreringe er smykker, der er store og bemærkelsesværdige. De behøver nødvendigvis ikke være farverige, men de kan sagtens være vilde i deres former eller strukturer. Disse øreringe er gode til dig, der gerne vil pifte et simpelt outfit op til fester eller andre finere anledninger. Mulighederne er mange, og du kan eventuelt lade dig inspirere af de øvrige smykketendenser hos CPH*JS. Nedenfor er de forskellige tendenser og fordele ridset op, så du nemmere kan tage stilling til, hvorvidt du ønsker at følge moden.

  • Statement-øreringe er det perfekte valg til festlige begivenheder
  • De kan fås i mange forskellige former og materialer
  • Hos CPH*JS kan du generelt købe smykker til overkommelige priser
  • CPH*JS følger de nyeste tendenser, og derfor kan du med god samvittighed lade dig inspirere af de mange smykker.

Det er klart, at du blot skal vælge dem, der bedst falder i din smag. Du kan eventuelt tage udgangspunkt i din smykkesamling og klædeskab. Her er det nemlig væsentlig at finde et nyt par øreringe, der kan supplere dem, du allerede har erhvervet dig, så du har et bredt udvalg af forskellige øreringe.

Ørestikkere

Ørestikkere er klassiske øreringe – de går aldrig af mode. Ørestikkerne kan både bruges på normalvis, eller du kan placere flere ved siden af hinanden for at skabe et anderledes look. Denne sammensætning er specielt én af de tendenser, der er fremme lige nu. Slå dig løs og shop lige præcis de øreringe, du bedst kan lide hos CPH*JS.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.